Mosquit tigre

Després d’una treva de precipitacions durant uns dies, molts focus de cria de mosquit tigre s’han anat secant. Ara però, amb aquests pluges recents, i amb l’emmagatzematge d’aigua en recipients de diferents tipologies, hauran eclosionat els ous i nascut larves de mosquit tigre, que d’aquí a sis o set dies es transformaran en adults, per donar pas a les molèsties corresponents per picades.

La millor forma d’evitar la presència de mosquit tigre, és mitjançant d’aplicació de les mesures de prevenció, que es resumeixen en una acció: “Buida l’aigua dels llocs on s’ha acumulat”. Amb aquest acció tant senzilla evitarem el naixement del 95%  dels mosquits que poden aparèixer a partir de finals d’aquesta setmana. Aquests mosquits poden tenir un comportament molt agressiu, sent motiu de nombroses i doloroses picades, penseu que vindran tots de cop. Evitar-ho està a les nostres mans!

En aquest enllaç, http://www.mosquitigregirona.cat/index.php/ca/que-pots-fer-per-lluitar-hi , podeu trobar eines per lluitar contra el mosquit tigre a casa vostra.

Des de la Diputació de Girona, ens han fet arribar aquest quadríptic per a fer un seguiment:

QUADRIPTIC NOU mosquit tigre reduit-page-001