INICI DE L’ESCOLA OFICIAL DEL BARÇA A FLAÇÀ EL PROPER 24 DE SETEMBRE

INICI DE L’ESCOLA OFICIAL DEL BARÇA A FLAÇÀ EL PROPER 24 DE SETEMBRE

Aquest servei esta obert a  NOIS I NOIES,  d’entre 6 i 14 anys, jugadors/es o porters/es, que vulguin perfeccionar les seves habilitats  amb la metodologia  Barça, sense proves d’accés

Participar a l’ESCOLA DEL BARÇA és compatible amb   els  entrenament i partits del  seu respectiu club.

El CENTRE DE FLAÇÀ ja compta amb mig centenar de jugadors/es i  porters/es i és donarà cabuda a algunes places més .

 

El director de L’Escola del Barça de Catalunya, Xavier Miquel,  destaca la importància de transmetre els valors del club, “no sols  som  una escola de futbol, mes enllà de perfeccionar les habilitats futbolístiques de manera individual, treballem per a que els alumnes aprenguin a respectar els companys, els entrenadors, el material i a fomentar uns hàbits de comportament exemplars”.

 

L’Escola del Barça forma part d’un projecte global de formació i transmissió de metodologia arreu del món, treballant de la mateixa manera i seguin el mateix model metodològic als 5 continents. I l’Escola de Flaçà n’és un bon exemple.

 

Entrenaments de perfeccionament individual

 

El coordinador de l’Escola, destaca que tot i entrenar en grups reduïts de treball, les consignes i la dinàmica de l’ entrenament van dirigits a millorar i  perfeccionar de manera individual a cada jugador o porter. Es fa  un treball molt específic on els jugadors veuen les millores ràpidament.

 

El coordinador  del centre també ha recalcat que els interessats poden venir a fer un entrenament de prova sense compromís per veure la metodologia de treball i valorar la incorporació al centre.

 

Les sessions tenen una durada de 90 minuts i es duen a terme al camp de futbol de Flaçà.  Durant la temporada, compresa entre Setembre fins al Juny, impartirem un conjunt de 33 sessions, on treballarem diferents continguts i objectius.

 

Pot incorporar nous alumnes durant la temporada fins a finalitzar les places ofertades.

 

Poden demanar més informació al telèfon 605995166 o al mail : administracio@fcbtecnificacio.cat

Cartell Flaçà