El flaçanenc Sergi Oliveras participa a la cursa Marmotte GrandFondo 2020 als Alps

Sempre hem comentat que de la Colònia de Flaçà surten esportistes que porten el nom del nostre poble arreu del Mon.

Uns bons exemples són:

Jordi Fortià Martí, professional entre els anys 1977 i 1981, debutà amb l’equip del Novostil i aconseguí la tercera posició al Campionat d’Espanya. El 1978 s’incorporà al Transmallorca i el 1980, a l’equip Kelme, amb el qual participà en el Tour de França i guanyà el Trofeu Eloa. El 1981 participà novament al Tour de França i fou segon a la Vuelta a los Valles Mineros.

Marc Hurtado Sabater, campió del Mon de triatló  l’any 2012 a la categoria sots-25,  i participant en maratons com la de Nova York, Barcelona,,,,

Txell Figueras Garangou,  Subcampiona d’España Elite XCO, que aquest any ha fet el salt a  professional amb l’equip MMR (mmrfactoryracing),  gràcies a la constància i esforç que posa en tots els  entrenaments i curses de XCO en les que participa, i també als resultats obtinguts durant tot l’any 2019 (ens va portar fins al Mundial de Canadà on va fer un molt bon paper) Esperem veure-la als JJOO.

Demà 5 de setembre a les 7 del matí, Sergi Oliveras Balló, amb el dorsal 6023, participarà a la Marmotte GrandFondo  2020 als Alps, assolint així una fita per la que ha estat treballant el darrer any. marmotte grandfondo

Una cursa cicloturista de 174 quilòmetres amb un desnivell de més de 5.000 metres, amb sortida des de Bourg-d'Oisans i l'arribada a l'Alpe d'Huez després de passar per passos llegendaris del Tour de França com el Glandon, el Telegraph i el Galibier.

Esperem que aconsegueixis el teu objectiu, i t’animarem des d’aquí.